E-Ticaret

2020’nin En İyi E-Ticaret Yazılımları

2020’nin En İyi E-ticaret Yazılımları

E-ticaret yazılımları, bir çevrimiçi mağazanın perde arkasındaki sistemdir. Envanteri kolayca yönetmek, ürün eklemek, ürün kaldırmak ve vergileri hesaplamak için bu yazılımlar kullanılmaktadır. Arıca bir web sitesini yönetmek ve siparişlerin düzenlenmesi gibi bir e-ticaret sitesinin ihtiyacı olan tüm olanakları sunar. Teknik bilgisi olmayan kişilerin tüm bir e-ticaret işlemini denetlemesini sağlayan kullanıcı dostu bir kullanıcı arayüzünde karmaşık süreçleri basitleştirir.

Çevrimiçi satış yapabilmek için en iyi e-ticaret yazılımını seçmeye mi çalışıyorsunuz? Doğru yere geldiniz.  Sizin için doğru yazılımı seçmek, güzel bir izlenim bırakmanıza yardımcı olacaktır. Başarılı bir çevrimiçi mağaza oluşturmanıza yardımcı olacak en iyi e-ticaret yazılımları içinden altı tanesini sizin için seçtik.

2020'nin En İyi E-Ticaret Yazılımları
2020’nin En İyi E-Ticaret Yazılımları

2020’nin En İyi E-ticaret Yazılımları

E-ticaret yazılımı, online olarak müşterilerinizin internet sitenize girerek alışveriş yapmasını sağlayan özel bir yazılımdır. İhtiyacınız olan tüm araçları size sağlayacak şekilde tasarlandığı için herhangi bir teknik beceriye ihtiyacınız yoktur. Mağazanızın ihtiyaçlarına bağlı olarak farklı özelliklere sahip olur. 2020’nin en iyi e-ticaret yazılımları şu şekildedir:

Hosted servisli:

  • Shopify: Genel olarak hosted özellikli en iyi e-ticaret yazılımı. E-ticaret platformları için tercih edilen seçenektir ve başlangıçta e-satış işleminizi çevrimiçi hale getirmek için ihtiyacınız olan araçları alabilirsiniz.
  • BigCommerce: Büyük işletmeler için en uygun yazılımdır. Deneyimli çevrimiçi perakende profesyonellerinin yanı sıra yeni başlayanlar için sağlam özellikler sağlayan güçlü ve esnek bir e-ticaret platformudur.
  • Volusion – Analiz için en iyi yazılıma sahiptir. Küçük işletmelere çevrimiçi satış yapmaya başlamak için ihtiyaç duydukları araçları sağlar.

Self-hosted servisli:

  • WooCommerce: Bluehost tarafından desteklenmektedir. Genel olarak en iyi self-hosted e-ticaret yazılımıdır. WooCommerce, WordPress platformu için güçlü bir eklentidir. Ana platformunun kullanım kolaylığını korurken, bir e-ticaret yazılımında ihtiyacınız olan tüm özellikleri sunar.
  • Magento: SiteGround tarafından desteklenmektedir. Büyük işletmeler için en iyi self-hosted e-ticaret yazılımıdır. Magento Commerce, anlattıklarımız arasında en kurumsal odaklı e-ticaret platformudur.
  • OpenCart: Anlattıklarımız arasında kullanımı en kolay olan self-hosted e-ticaret yazılımıdır MySql ve veri tabanı kullanılarak oluşturulmuştur. Halihazırda entegre edilmiş birçok temel alışveriş mağazası işlevine sahip bir sistemdir.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu